Klankenmassage

Het gebruik van muziek en haar vibraties is een eeuwenoude methode om mens en geest terug in verbinding te brengen met de innerlijke kracht, om licht in de duisternis te geven, om te genezen van donkere of andere ziekmakende gedachten, rust te brengen, om te vieren of te dansen en vooral te voelen... Muziek is de taal van onze ziel en zegt zoveel meer dan woorden.

Mijn muziekinstrumenten en intuïtie zijn mijn tools om terug vreugde en rust te brengen in jouw energiestroom en dus lichaam.

Dat muziek niet enkel iets is wat we horen, ook echt voelen en zoveel laat gebeuren, is mijn boodschap.

Bepaalde muziekinstrumenten geven buiten hun mooie klanken, ook verschillende vibraties en frequenties, deze trillingen worden helemaal door het lichaam opgevangen en hebben een helende werking. Mensen bestaan uit ongeveer 70% water, en water vangt alle vormen van golven op zoals geluidsgolven, wind en trillingen, daardoor heeft muziek een enorme invloed op ons systeem.

De vibraties geven een massage voor lichaam en geest, zorgen voor de 'diepe rust' waar je terug uw eigen 'IK' gaat voelen.

Elke sessie is een interactie tussen de echte noden van jouw lichaam en de instrumenten.

Een moment van hier en nu... enkel voor U !!!!

Deze wordt verzorgt in onze mooie praktijk in huiselijke sfeer waar vertrouwen en veiligheid centraal staan en IEDEREEN WELKOM is !!

Zin om dit te ervaren? Een afspraak kan je hier boeken: Link

© Unchained 2016-'19

Een mooie recensie die ik mocht ontvangen en ik met een warm hart mag delen !!! Dank u wel !!!!

<3 MY LOVE, MY PASSION, MY JOB <3

Mijn eerste ervaring met klanken massage bij Unchained … WAUW… waar begin ik!?

Een kleine gezellige ruimte met een comfortabel klankenbed omgeven van muziekinstrumenten is waar ik terecht kwam, Marc Byl is een zeer aangename, warme persoonlijkheid waar je je meteen op je gemak bij voelt.

Ik had ook niet anders verwacht want zijn vrouw draag ik immers al in mijn hart. Een hartelijk gezin waar je graag bij terecht komt, zo zou ik hen omschrijven.

Ik mocht plaats nemen op bed, Marc geeft mij eerst een woordje uitleg van hoe hij te werk gaat zodat ik weet wat te verwachten. Vervolgens mocht ik mezelf lekker onderstoppen en alles laten gebeuren… ik sloot mijn ogen.

Ik kreeg een instrument op mijn lichaam geplaatste, mijn allereerste ervaring met trillingen van een muziekinstrument rechtstreeks op mijn buik waren zeer aangenaam, ik had geen besef dat dit tot het topje van je tenen zou trekken.

Verschillende instrumenten passeren de revue, ik kan

ze niet opnoemen mijn kennis reikt niet zo ver…

Mijn reikimaster vertelde mij na mijn inwijding dat ik mij meer moest aarden, ik begreep niet wat ze bedoelde ik zit immers veel in het gras en ik mediteer om te aarden en hou ervan in de bossen te gaan wandelen. Hoe kon ik nu nog meer geaard raken?

Na deze sessie wist ik wat ze bedoelde, de instrumenten opende een poort voor mij allerminst te omschrijven als ZALIG!!! Ik was thuisgekomen.

In de spirituele wereld hoor je vaak dat mensen in gesprek gaan met hun innerlijke kind, dit wilde ik ook maar het lukte mij nooit. Die hoop dit te kunnen had ik al opgegeven tot ik schelpengerinkel hoorde en totaal niet verwacht zat ik daar met haar op het strand en was het een mooi en emotioneel moment!

Of je nu spiritueel bezig bent of gewoon eens diep wil ontspannen ik raad het zeker aan om eens bij Unchained langs te gaan,

Marc beheerst intuïtief zijn muziekinstrumenten als geen ander, het is heel fijn hem bezig te horen! Je kan zeker stellen dat Marc z’n roeping heeft gevonden…

Dit was mijn ervaring van mijn eerste bezoek maar dit zal zeker mijn laatste niet zijn, HEERLIJK is het om thuis te komen!

EEN DIKKE MERCI OM JOUW GAVE TE WILLEN DELEN.

BLIJF ZEKER DOEN WAAR JE MEE BEZIG BENT!!!

DANKBAAR VOOR DE POORTEN DIE JE VOOR MIJ OPENDE... Namaste♥

© Unchained 2016-'19