De Toverfluit en vrienden/ beweging & relaxatie kids

Heb je al eens gehoord of kennis gemaakt met de DroomToverfluit en zijn muzikale vrienden, die je meenemen in een muzikale reis, waar je gaat van dansen, wegdromen en die zelfs kriebelen?!

in deze sessie neem ik de kinderen mee in een verhaal waar we samen energie moeten bundelen door beweging, samen muziek maken en dan zo naar het einde toe mee op muzikale reis te kunnen vertrekken... Het is een heel leuke beleving voor kinderen van 5j. tot 10 jaar.

Wat maakt dit zo nodig voor onze kinderen?!

In deze tijden is het kenbaar moeilijker om echt tot rust te komen, ook in onze gedachten.

We hebben vele dagelijkse prikkels waar we niet om heen kunnen en waardoor “DE” mens, altijd maar verder en verder van zichzelf komt te staan. Zonder het te weten drijft ons dat naar stress, depressie, en de nieuwe vorm ervan heet ‘Burn-out’.

Ook kinderen hebben ermee te kampen, jammer genoeg. Ze zijn zeer gevoelig voor al die prikkels die ze net als wij ook meedragen. Ze worden onrustig in hun eigen lichaam, onrustig in de klas en daarbuiten, daardoor verliezen ze veel energie en kunnen onze kinderen zich moeilijk concentreren.

We zijn in onze huidige samenleving op zoek naar activiteiten om hen rust te geven.

Ik bied een unieke beleving voor scholen, dankzij mijn ervaringen en kennis van muziek.

Mijn visie is: ‘Muziek is niet enkel iets wat wij horen, muziek is ook iets wat wij echt voelen!

Ik breng op uw school graag een sessie op maat voor kinderen en/of leerkrachten waarin ik verschillende instrumenten bespeel, niet de klassiek gekende instrumenten zoals gitaar of piano, ze komen uit verschillende wereld delen die elk hun verhaal hebben, elk hun klank en aparte manier van bespelen die dan op hun beurt ook aparte vibraties geven. Mensen bestaan uit ongeveer 70% water, en water vangt alle vormen van golven op zoals geluidsgolven, wind en trillingen, daardoor heeft muziek een enorme invloed op ons systeem. De vibraties geven een massage voor lichaam en geest, en zorgen dat de energie weer optimaal gaat stromen zeker waar nodig is, dit in alle rust en vrede.

Heeft jouw school ook zin gekregen om deze unieke ervaring aan te bieden aan hun leerlingen en/of leerkrachten!?

Contacteer ons via de contact pagina.

© Unchained 2016-'19

 Op Locatie:

  • Muzikale begeleiding van activiteiten / andere muzikanten / muziek groepen / Dj's
  • Optredens
  • Scholen / buitenschoolse kinderopvang / jeugdbewegingen
  • Bedrijven
  • Organisaties
  • Energetische zuiveringen van gebouwen, kamers, werkruimte, winkel ect...

Het kan een Djembé workshop zijn rond focus en samenspel , het verhaal van de Droomtoverfluit voor kids, een Relaxatie concert of een Energetische zuivering voor jouw winkel/bedrijf/woonplaats... 

De kracht van energie en muziek is niet te beschrijven, wel te voelen en te ondervinden!