Traveling SOUND Wave (relaxationconcert)

Kom en geniet van een muzikale reis waarin ik jullie muzikale gids zal zijn. Jullie worden ondergedompeld in klanken en vibraties van mooie en krachtige niet alledaagse instrumenten. Het is een verwenning voor lichaam en geest die een tijdje zal blijven nazinderen. Mijn instrumenten vertellen elk hun verhaal en nemen u mee naar een moment van hier en nu, enkel van U !!! Mijn concerten krijgen ter plaatsen hun vorm, ik laat mij leiden door mijn gevoel en de energie die op het moment aanwezig is. De instrumenten en mijn ziel doen de rest...

                   HOOR MUZIEK VOEL MUZIEK VOEL JE LICHAAM HOOR JE LICHAAM

WANNEER?

vrijdag, 6/09 van 19u tot 20u30

zaterdag, 21/09 en 5/10 van 16u30 tot 18u

WAAR?

Unchained, Kasteelstraat 21a, 8810 Lichtervelde

PRIJS?

20 euro (comfortabele matjes, kussens, dekens, bolsters, water en thee inbegrepen)

Inschrijven kan via de contact pagina met de vermelding van je naam en de reeks waarvoor je u wenst in te schrijven.

©Unchained 2016-'19

Muzikaal Meditatief & Relaxatie voor tieners

Dankzij onze yoga sessies met live muziek voor tieners, merkten we al snel dat onze tieners enorm genieten van de relaxatie muziek!

Ik verwen hen daarom graag met deze muzikale reis die door mij, Marc Byl, begeleid zal worden met verschillende muziekinstrumenten.

Deze komen uit verschillende werelddelen die elk hun verhaal vertellen, elk hun klank en elk hun aparte vibraties hebben.

Mensen bestaan uit ongeveer 70% water, en water vangt alle vormen van golven op zoals de geluidsgolven, wind en trillingen daardoor heeft muziek een enorme invloed op ons systeem.

De vibraties geven een massage voor lichaam en geest, en zorgen dat de energie weer optimaal en op een positieve manier gaat stromen. Het heeft een goede werking op hun concentratie, beschermt hen tegen stress, versterkt hun innerlijke kracht, brengt rust en is vooral een tijdloos moment waar ze muziek niet enkel zullen horen maar, ook voelen!

In deze sessie worden ze meegenomen naar "De Diepe rust" en maken ze een innerlijke reis die lang zal blijven nazinderen :)

Ons relaxatie concert voor tieners gaat door in onze mooie praktijk waar vertrouwen en veiligheid centraal staan en IEDEREEN WELKOM is!!

WIE?

Kinderen vanaf 10 tot 16 jaar

WANNEER?

WAAR?

Unchained, Kasteelstraat 21a, 8810 Lichtervelde

PRIJS?

Gelieve op voorhand in te schrijven want onze plekjes zijn beperkt.

Inschrijven via de "contact" pagina met vermelding van naam en de sessie waar je wenst voor in te schrijven!

©Unchained 2016-'19

Traveling SHAKE Wave (dance to relax)​

Dit unieke gebeuren is geboren op ons eerste Gopala yoga & muziek weekend met onze 'magische muziek avond', die zijn naam niet heeft gestolen.

Het gaat hier niet om hoe je danst of beweegt, het gaat over de beleving van het moment, UW moment.

Heb je er nood aan om ballast van je af te gooien, heb je een bepaalde intentie, nood om jouw energie op te laden of gewoon zin in een avond genieten!?

Alles zal hier worden samengesmolten tot één geheel van energie, mens en muziek die live zal gebracht en gevoeld worden.

Zo zal onze Shake Wave ter plaatse zijn vorm krijgen en je brengen wat je op dat moment nodig hebt.

We zullen geblinddoekt shaken met een shaker (muziekinstrument), om op te bouwen, daarna dansen zonder blinddoek, of wie liever niet danst, mag blijven zitten met blinddoek aan en het gebeuren van onze shake wave zo binnenin beleven.

Op het einde geniet je van zachte melodieën en rustige klanken die jouw dans in zachtheid afsluiten.

Eerst gaan we ontladen in de dans en daarna opladen tijdens de relaxatie... De perfecte combinatie!!

Laat je drijven op de golven van muziek of dance into the wave :p !!

HEAR MUSIC, FEEL MUSIC~HEAR YOUR BODY, HEAR YOUR SOUL~~Unchained~~

WANNEER? Nieuwe data komende!!

WAAR?

PRIJS?